Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

                                              
A Lótusz csapata! 
A csapat, aki megálmodta a Lótusz Kollekciót (ez 2015-ben volt) azt tervezte, hogy egy olyan márkát hoz létre, ahol azok a nők találhatnak „otthonra”, akik egy kicsit másképp gondolkodnak az öltözködésről, a divatról, mint a nagy átlag.
Mondhatnánk azt is, hogy azokat szerettük volna megszólítani, akik nem a pillanatnyi divatnak megfelelő ruhákat keresik ( az jövőre már amúgy sem lesz menő), hanem olyanokat, amikben különlegesnek, egzotikusnak, egyedinek érzik magukat, amivel kifejezhetik az egyéniségüket, megmutathatják a lelküket.

Olyanokat, amiben jól érzik magukat, de kicsit ki is tűnnek a divatot követő tömegből. Persze ehhez bátorság kell! Ezért az a szlogenünk, hogy Merj élni! Öltözz Lótuszba!

2016 áprilisában megnyitottuk az első üzletünket Miskolcon a Szinvapark bevásárlóközpontban, majd 2017-ben Tiszaújvárosban és Kazincbarcikán.

   

Biztosan tudtunk a tervezgetéskor is, hogy olyan üzletet szeretnénk, ahol különleges és kellemes a légkör, ahol egy kis „lélekmasszírozásra” is számíthatnak a hétköznapok nehézségeiben megfáradtak.

Mi azt gondoljuk, hogy a nők jelentős része számára a vásárlás, a próbálgatás az egy fontos szertartás, egy misztérium. Nagyon fontos része ennek a misztériumnak a hely hangulata és az eladó személyisége is. Ezért is tartott ilyen sokáig, hogy létrehozzuk a webshopunkat, mivel tartottunk tőle, hogy ha nincs személyes kapcsolat, akkor nincs meg a vásárlás varázslata.

De rájöttünk a Facebook-os értékesítések révén, hogy egyrészt hallgatnunk kell az idők szavára és nyitni a digitális kommunikáció irányában, másrészt, hogy azokkal a vásárlókkal, akik ezt igényelték, így is jó kapcsolatot tudtunk kialakítani, segítettük őket a döntésben, tanácsot kértek tőlünk, megbeszéltük, hogy milyen alkatra illik az adott ruha stb. Együtt örültünk, amikor végre felpróbálta a megrendelt ruhát és olyan volt, amilyennek megálmodta. Szóval nem veszett el teljesen a kapcsolat a vevőkkel, nem lett lélektelen a vásárlás!

 

Igyekezni fogunk ezt a továbbiakban a webáruházunk kapcsán is megtartani, és biztosítani a kommunikáció lehetőségét. Szóval írjatok vagy telefonáljatok bátran, ha szeretnétek valamit megtudni a ruháról, illetve ha szeretnétek a tapasztalatunkra alapozva megtudni, hogy vajon az a ruha illik-e az alkatotokhoz.

A személyes találkozás lehetőségét sem zárnánk ki. Akinek elérhető távolságban van a miskolci raktárunk, azokat időpont egyeztetés után szívesen látjuk, hogy kedvükre válogathassanak a sok-sok ruha között.  

 

 

 

 

 

 

 

   

Keresés