Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket! A Lótusz csapata!

A csapat, aki megálmodta a Lótusz Kollekciót (ez 2015-ben volt) azt tervezte, hogy egy olyan márkát hoz létre, ahol azok a nők találhatnak „otthonra”, akik egy kicsit másképp gondolkodnak az öltözködésről, a divatról, mint a nagy átlag.

Mondhatnánk azt is, hogy azokat szerettük volna megszólítani, akik nem a pillanatnyi divatnak megfelelő ruhákat keresik ( az jövőre már amúgy sem lesz menő), hanem olyanokat, amikben különlegesnek, egzotikusnak, egyedinek érzik magukat, amivel kifejezhetik az egyéniségüket, megmutathatják a lelküket.
Olyanokat, amiben jól érzik magukat, de kicsit ki is tűnnek a divatot követő tömegből. Persze ehhez bátorság kell! Ezért az a szlogenünk, hogy Merj élni! Öltözz Lótuszba!

A Lótusz Kollekció sikerében sok résztvevő van, innen is köszönjük az áldozatos munkájukat.

Mi, akik megálmodtuk és megvalósítottuk a Lótusz Kollekciót, mint márkát. Szigeti Edina és Sonkoly Niki ( anya-lánya duó), ha írtok üzenetet, vagy telefonáltok, akkor valamelyikünkkel „találkoztok”.

Mindketten a környezetvédelem elkötelezett hívei vagyunk, szeretjük és védjük a természetet és az állatokat. Igyekszünk újrahasznosított dolgokat használni, szelektíven gyűjteni a szemetet, vegyszermentesen élni, vigyázni a környezetünkre, a Földre. Az egészséges életmód elkötelezett hívei vagyunk és szellemi egészségünk megőrzése érdekében jógázunk és meditálunk. Hittel valljuk, hogy Kedvesnek lenni menő!

Igyekszünk a kollekciónkat is ennek szellemiségében összeválogatni, olyan természetes alapanyagokat használni, amelyek sem gyártásukkor, sem később nem terhelik túlságosan a környezetet.

Az öltözködés és a divat számunkra sohasem a  két-három havonta lecserélendő ruhákat jelentette. Szeretjük megválogatni, hogy mit hordunk, de ha valami tetszik azt szeretnénk évekig élvezni. Kedveljük a természetes, laza, vidám darabokat. A színeket, a különleges fazonokat, a sok kézimunkával, szívvel-lélekkel készült termékeket. A tőlünk beszerzett ruhák egészen biztosan nem mennek ki a divatból a következő években, sőt talán sohasem. A hasonló gondolkodású embereknek állítjuk össze a kollekciónkat.

Persze üzletpolitikailag praktikusabb lenne, ha olyan ruhákat árulnánk, amit ha ma megveszel pár hónap múlva már ki is dobhatod, hisz akkor hamarosan újra vásárlónk lennél. De hát ilyen áruházat találsz rengeteget, a mi kollekciónk pedig egyedi és különleges. Az a tapasztalatunk, hogy aki megszereti ezt a stílust, az hűséges vásárlónk lesz, sőt lelkes „lótuszos” ahogy már elterjedt ez a kifejezés a köreikben.

Szóval hívjatok minket vagy írjatok nekünk bátran. Szeretettel és készségesen állunk a rendelkezésetekre!

Keresés