Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket! A Lótusz csapata!

 

A Lótusz Kollekció csapata jelenleg 11 főből áll, ebből heten az üzletekben dolgoznak, két fő fiatal gyakornokunk van a webáruház működtetéséhez és a marketing feladatok ellátásához és vagyunk mi ketten, akik megálmodtuk és megvalósítottuk a Lótusz Kollekciót, mint márkát. Szigeti Edina és Sonkoly Niki

(ha írtok üzenetet, vagy telefonáltok, akkor valamelyikünkkel „találkoztok”)

Mindketten a környezetvédelem elkötelezett hívei vagyunk, szeretjük és védjük a természetet és az állatokat. Igyekszünk újrahasznosított dolgokat használni, szelektíven gyűjteni a szemetet, vegyszermentesen élni, vigyázni a környezetünkre, a Földre. Az egészséges életmód elkötelezett hívei vagyunk és szellemi egészségünk megőrzése érdekében jógázunk és meditálunk. Hittel valljuk, hogy Kedvesnek lenni menő!

Igyekszünk a kollekciónkat is ennek szellemiségében összeválogatni, olyan természetes alapanyagokat használni, amelyek sem gyártásukkor, sem később nem terhelik túlságosan a környezetet.

Az öltözködés és a divat számunkra sohasem a  két-három havonta lecserélendő ruhákat jelentette. Szeretjük megválogatni, hogy mit hordunk, de ha valami tetszik azt szeretnénk évekig élvezni. Kedveljük a természetes, laza, vidám darabokat. A színeket, a különleges fazonokat, a sok kézimunkával, szívvel-lélekkel készült termékeket. A tőlünk beszerzett ruhák egészen biztosan nem mennek ki a divatból a következő években, sőt talán sohasem. A hasonló gondolkodású embereknek állítjuk össze a kollekciónkat.

Persze üzletpolitikailag praktikusabb lenne, ha olyan ruhákat árulnánk, amit ha ma megveszel pár hónap múlva már ki is dobhatod, hisz akkor hamarosan újra vásárlónk lennél. De hát ilyen áruházat találsz rengeteget, a mi kollekciónk pedig egyedi és különleges. Az a tapasztalatunk, hogy aki megszereti ezt a stílust, az hűséges vásárlónk lesz, sőt lelkes „lótuszos” ahogy már elterjedt ez a kifejezés a köreikben.

Szóval hívjatok minket vagy írjatok nekünk bátran. Szeretettel és készségesen állunk a rendelkezésetekre!

Keresés