Weboldal címe
Weboldal alcíme
RÓLUNK
Lorem ipsum

   A csapat, aki megálmodta a Lótusz Kollekciót azt tervezte, hogy egy olyan üzletet hoz létre, ahol azok a nők találhatnak „otthonra”, akik egy kicsit másképp gondolkodnak az öltözködésről, a divatról, mint a nagy átlag.

 Mondhatnánk azt is, hogy azokat szeretnénk megszólítani, akik nem a pillanatnyi divatnak megfelelő ruhákat keresik, hanem olyanokat, amikben különlegesnek, egzotikusnak, egyedinek érzik magukat, amivel kifejezhetik az egyéniségüket, megmutathatják a lelküket.

Olyanokat, amiben jól érzik magukat, de kicsit ki is tűnnek a divatot követő tömegből. Persze ehhez bátorság kell! Ezért az a szlogenünk, hogy Merj élni!

   Szeretjük a természetet és a természeteset. Ezt az anyagválasztásainkban is láthatjátok, hisz a ruháink nagy százaléka 100%-ban természetes alapanyagból készült. De vannak 100 %-ban biopamut ruháink is (pl. a jógaruhák). Igyekszünk újrahasznosított dolgokat használni, vegyszermentesen élni, vigyázni a környezetünkre, a Földre. Az egészséges életmód elkötelezett hívei vagyunk. 

Volt egy vásárlónk, aki azt mondta, hogy az a jó, hogy „ebben az üzletben van valami szakrális plusz”!  Nyilván ezt a zene, az illat és a kis buddhista szobrocskák miatt érezte. Mi úgy véljük, hogy ezek az apróságok segítik a lelki béke és a harmóniaérzés megtalálását, összességében azt, hogy a betérő nézelődők, vásárlók jól érezzék magukat nálunk.

Fontosnak tartjuk még, hogy bemutatkozási lehetőséget adjunk a környékünkön alkotó kézműveseknek is. Mindenféle kézimunkával készült egyedi kiegészítőket: ékszereket, táskákat, kötött sálakat/sapkákat stb. is találhattok nálunk. 

   Biztosan tudtunk a tervezgetéskor is, hogy olyan üzletet szeretnénk, ahol különleges és kellemes a légkör, ahol egy kis „lélekmaszírozásra” is számíthatnak a hétköznapok nehézségeiben megfáradtak. Nem is tudjátok, hogy hányan öntik ki a szívüket nézelődés, válogatás, próbálás közben, és hányan mennek el úgy, hogy megköszönik a beszélgetést és azt hogy foglalkoztunk velünk.

Mi azt gondoljuk, hogy a nők jelentős része számára a vásárlás, a próbálgatás az egy fontos szertartás, egy misztérium. Nagyon fontos része ennek a misztériumnak a hely hangulata és az eladó személyisége is. Sokan kérdezik, hogy miért nincs webshopunk. Hát pont ezért, mert akkor elveszne ez a misztérium, a személyes kapcsolat, a „lélekmaszírozás".

Törekszünk arra, hogy mindig kedvesek és nyitottak legyünk a betérőkkel. Az  egyik jelmondatunk: Kedvesnek lenni menő!


Gondolkodj, álmodj, higgy és MERJ ÉLNI!