Weboldal címe
Weboldal alcíme
KAPCSOLAT
Lorem ipsum


Üzleteink:

Miskolc, Szinvapark, 1. emelet

(a mozgólépcsőknél)

3525 Miskolc, Bajcsi Zs. u. 2-4

Nyitva tartás:

h-p: 10-19 

sz: 10-18

v: 10-14 

Tiszaújváros, Tesco üzletsora

Nyitva tartás:

h-sz: 9-20

v: 9-19

Kazincbarcika,Tesco üzletsora

Nyitva tartás:

h-sz: 9-20

v: 9-19


Elérhetőségeink:

lotusz.kollekcio@gmail.com

+3630/4580972   +3630/6193697

Adatvédelmi tájékoztató

Dominium Bt.

Amelyben tájékoztatjuk Önt, mint honlapunk látogatóját, valamint szolgáltatásunk igénybe vevőjét társaságunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól.


Milyen alapelveket követünk adatkezelésünk során?

Társaságunk az adatkezelése során alábbi alapelveket követi:

1. a személyes adatokat jogszerűen és tisztességesen, valamint az Ön számára átláthatóan kezeljük.
2.a személyes adatokat csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból gyűjtjük, és azokat nem kezeljük a célokkal össze nem egyeztethető módon.
3.az általunk gyűjtött és kezelt személyes adatok az adatkezelés céljai szempontjából megfelelőek és relevánsak, valamint csak a szükségesre korlátozódnak.
4. Társaságunk minden észszerű intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az általunk kezelt adatok pontosak és szükség esetén naprakészek legyenek, a pontatlan személyes adatokat haladéktalanul töröljük vagy helyesbítjük.
5. a személyes adatokat olyan formában tároljuk, hogy Ön csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig legyen azonosítható.
6. megfelelő technikai és szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítjuk a személyes adatok megfelelő biztonságát az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szemben.

Társaságunk az Ön személyes adatait  

1. az Ön előzetes tájékoztatáson alapuló és önkéntes hozzájárulása alapján és csakis a szükséges mértékben és minden esetben célhoz kötötten kezeljük, azaz gyűjtjük, rögzítjük, rendszerezzük, tároljuk és felhasználjuk.
2. egyes esetekben az Ön adatainak kezelése jogszabályi előírásokon alapul és kötelező jellegű, ilyen esetekben erre a tényre külön felhívjuk az Ön figyelmét.
3. illetve bizonyos esetekben az Ön személyes adatainak kezeléséhez Társaságunknak, vagy pedig harmadik személynek fűződik jogos érdeke, például honlapunk működtetése, fejlesztése és biztonsága.


Kik vagyunk?

A Társaságunk székhelye: 3508 Miskolc, Dália utca 32.

A Társaságunk honlapja: lotuszkollekcio.hu

Postacímünk: 3508 Miskolc, Dália utca 32

Telefonszámunk: +36306193897

E-mail címünk: dominium.szigeti@gmail.com

Adószámunk: 21576281-2-05

Cégjegyzékszámunk: 05-06-013762

Társaságunk a GDPR 37. cikke alapján adatvédelmi biztost jelölt ki: Sonkoly Nikolett, adatvédelemmel, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos kérését az emailben, telefonon kérjük az ő nevére címezve jelezze.